Abonner på nyhetsbrev fra Nye Stavanger

Publisert 13. august 2018 av nyestavanger

– Må jeg bytte arbeidssted?
– Får jeg nye kolleger?
– Hva får egentlig kommunesammenslåingen å si for meg?
– Og kan jeg mene noe om det?

Foto. To medarbeidere snakker sammen.

Nå kan du holde deg oppdatert på det som skjer i prosessen frem mot kommunesammenslåing.

1.1.2020 slår Stavanger, Rennesøy og Finnøy seg sammen til én kommune. En kommunesammenslåing er en stor omstillingsprosess, og for deg som ansatt, kan det bli endringer.

Hold deg oppdatert!
For at du skal bli informert om det som skjer i prosessen frem mot sammenslåing, lanserer prosjekt Nye Stavanger nå et nyhetsbrev for ansatte i de tre kommunene. Her vil du få informasjon om hva som skjer i sammenslåingsprosessen, hvordan det kan påvirke deg, og ikke minst, hvordan du som ansatt kan ta del i prosessen.

Abonner på nyhetsbrev fra Nye Stavanger her