Har du svart på verdiundersøkelsen?

Publisert 25. mars 2019 av nyestavanger

– Verdier som står på et papir betyr lite, men de verdiene vi har i ryggmargen, de som preger  holdningene våre, de har stor betydning for hvordan vi møter innbyggerne i kommunen, sier prosjektrådmann Per Kristian Vareide. Du kan fortsatt svare på verdikartleggingen frem til 29. mars. Sjekk innboksen din i dag!

Er du en av de som føler en sorg over å gi slipp på de verdiene vi har hatt til nå? I så fall bør du svare på verdikartleggingen, og fortelle hvilke verdier som er viktige for deg, og hvilke verdier du synes skal prege den nye kommunen.