Knud Helge Robberstad blir prosjektrådgiver for Nye Stavanger

Publisert 2. januar 2019 av nyestavanger

Portrett av Knud Helge Robberstad

Knud Helge Robberstad blir prosjektrådgiver for Nye Stavanger kommune. Foto: KR Foto/Knudt L. Robberstad

Knud Helge Robberstad (51) er ansatt som rådgiver i prosjektorganisasjonen for Nye Stavanger kommune.

Robberstad kommer fra stillingen som prosjektleder for The Tall Ships Races 2018 Stavanger. Han er utdannet journalist, fotograf og mediedesigner, og har blant annet jobbet med krisekommunikasjon og strategisk kommunikasjon for oljeindustrien. Tidligere har han jobbet i Stavangerpuls, Statoil, Rogaland Teater og Stavanger2008. Han har også vært kommunikasjonsrådgiver for kultur og byutvikling i Stavanger kommune.

Ett år igjen til  nye Stavanger
Prosjektet Nye Stavanger jobber med å slå sammen de tre kommunene Finnøy, Rennesøy og Stavanger 1.1.2020.

– Det er fortsatt mye som skal gjøres før vi kan kalle oss én kommune, og vi er derfor utrolig glade for å få Knud Helge Robberstad med på laget, sier prosjektdirektør Kjartan Møller.

I 2019 skal det blant annet avgjøres hvilke tjenester som skal legges til kommunedelssentrene i Vikevåg og Judaberg, det skal utarbeides et budsjett for den nye kommunen og nytt kommunestyre skal velges.