Ny visjon og verdier – hvorfor det?

Publisert 13. mars 2019 av nyestavanger

1.januar 2020 slår Rennesøy, Finnøy og Stavanger seg sammen til én kommune. Den nye kommunen blir arbeidssted for over 10 000 ansatte. 19. mars får du mulighet til å svare på hva som er viktige verdier for deg.

Vignett. Visjon og verdier.

– En kommunesammenslåing er en stor og omfattende prosess. Ikke bare skal tjenestetilbud slås sammen og systemer tilpasses, vi skal også bygge en ny organisasjon sammen. En ny organisasjon trenger en ny visjon og nye verdier, som vi alle kan samle oss rundt. Arbeidet med dette starter nå, og du er herved invitert til å delta, sier rådmann i nye Stavanger, Per Kristian Vareide.

Skal kartlegge ansattes verdier
19. mars får alle tilsendt et kort spørreskjema på mail, som de blir bedt om å svare på. Undersøkelsen er anonym. Formålet er å kartlegge hvilke verdier vi har i dag, og hvilke verdier vi synes bør prege den nye organisasjonen.

– Alle svar vil bli gjennomgått og analysert, og det vil bli arbeidet med dem i workshops rundt om i de tre kommunene. Målet er at vi til slutt ender opp med et resultat som alle ansatte kan kjenne seg igjen og bli like glade i som de verdiene og visjonene kommunene har i dag, sier Vareide.

Ny visjon klar i løpet av høsten
Den nye visjonen og de nye verdiene skal være klare i løpet av høsten 2019.

Mer informasjon finner du her.