Nye medarbeidere i Nye Stavanger

Publisert 23. januar 2018 av Thomas Bore Olsen

Arbeidet med sammenslåingsprosjektet Nye Stavanger er i full gang. Prosjektmedarbeiderne som skal planlegge og legge til rette for prosjekter og aktiviteter i etableringsprosessen, er nå på plass.

De nye medarbeiderne er:

Rune Hauge er engasjert som prosjektleder for IT-migrering. I tillegg er Tove Sæther Hagland ansatt som kommunikasjonsrådgiver, og tiltrer stillingen 1. mars.

Prosjektdirektør Kjartan Møller er fornøyd med sammensetningen av staben.

– Vi har vært opptatt av å sette sammen en gruppe medarbeidere med høy kompetanse innen styring og gjennomføring av prosjekter. Dette er avgjørende for å sikre en god prosess, sier han.

Ansatte fra Rennesøy kommune, Finnøy kommune og Stavanger kommune fikk anledning til å søke på stillingene.

– Vi legger opp til en prosess som skal preges av åpenhet, respekt, raushet og involvering. Vi skal gjøre alt vi kan for at alle tre kommuner er godt representert i prosessen, understreker Møller.