Mål og verdier for program Nye Stavanger

I perioden fram til 01.01.2020 er det etablert en programorganisasjon som styres av folkevalgte representanter fra Finnøy, Rennesøy og Stavanger (fellesnemnda). Programmet har ansvar for gjennomføringen av sammenslåingsprosessen i denne perioden. Intensjonsavtalen og prinsippdokumentet skal ligge til grunn for programmets arbeid, men det er også nødvendig å ha noen klare mål for hva programmet skal oppnå og for hva som skal kjennetegne selve prosessen.

Verdiene sier noe om hva vi vil skal kjennetegne sammenslåingsprosessen fram til 1.1.2020 og skal gi veiledning ved viktige veivalg.  Målene setter retning for prosessen og sier hva som skal være oppnådd i sammenslåingsperioden fram til 01.01.2020. Det er disse målene fellesnemnda og programmet skal levere på.

Med overordnet mål menes hovedleveransen og formålet med programmet, altså at en ny kommune – Stavanger – skal være etablert 1.1.2020. Med resultatmål menes hva som er programmets konkrete resultater.

Verdier

Raushet, åpenhet, tillit, medvirkning

Overordnet mål

Ny kommune – Stavanger – i drift fra 01.01.2020