Skal du bytte arbeidssted i forbindelse med kommunesammenslåingen?

Publisert 24. april 2019 av nyestavanger

Hvis du, som er ansatt i Finnøy eller Rennesøy kommune, blir overført til Stavanger kommune før kommunesammenslåingen 1.1.2020, er det viktig at Stavanger byarkiv får beskjed.

For å sikre at viktig dokumentasjon ikke går tapt under flyttingen, og for at arkivene til de respektive kommunene ikke skal blandes sammen, må saksbehandlingen i de tre kommunene kunne skilles fra hverandre frem til sammenslåingen.

Dersom du endrer arbeidssted til Stavanger før kommunesammenslåingen 1.1.2020, send inn følgende informasjon til kjetil.vagle@stavanger.kommune.no:

Trenger du hjelp til å rydde arkivene du flytter fra?
I så fal kan du ta kontakt med arkivtjenesten i din kommune. Kontakt gjerne byarkivet i Stavanger for veiledning på e-post: byarkivet@stavanger.kommune.no eller telefon 51 50 71 58.

Det aller viktigste er at byarkivet får melding om at en endring skal skje (eller har skjedd). Hvis du ikke kan si så mye mer i første omgang, ta kontakt, så tar vi det sammen derfra.

Illustrasjonsfoto. Gammelt papirarkiv.

Flytter du arbeidssted fra Rennesøy eller Finnøy til Stavanger før 1.1.2020, må du gi beskjed til Stavanger Byarkiv. Foto: Chris Stermitz from Pixabay.