To spennende stillinger i Nye Stavanger

Publisert 10. november 2017 av Thomas Bore Olsen

Collage av bilder Finnøy, Rennesøy og StavangerNå kan du bli kommunikasjonsrådgiver eller prosjektleder for IT-migrering i prosjektorganisasjonen som jobber med Nye Stavanger kommune. Søknadsfristen er 26. november.

Kommunikasjonsrådgiver – to års engasjement
Vi søker en engasjert kommunikatør som kan bidra med kommunikasjonsstrategi, innholdsproduksjon, nettverksbygging, medvirkning og innbyggerdialog i etableringen av nye Stavanger kommune. Se hele utlysningen

Prosjektleder IT-migrering – to års engasjement

Vi søker prosjektleder for sammenslåingen av IT-systemer i Finnøy, Rennesøy og Stavanger kommune. Se hele utlysningen