Valg 2019 – forberedelse til kommunevalget

Prosjektet Valg 2019 – forberedelse til kommunevalget inngår som en del av arbeidet med etableringen av Nye Stavanger. Sammenslåingen av Stavanger, Rennesøy og Finnøy til Nye Stavanger skjer fra 01.01.2020. Ved kommune- og fylkestingsvalget i 2019 er de tre kommunene ennå ikke sammenslått. Valget skal imidlertid gjennomføres som om sammenslåingen allerede har funnet sted.

Fra venstre. Marie Urdal (adm.), Ottar Sandanger (Ap-Finnøy), Karen Hirth Thorsen (adm.), Arnt-Heikki Steinbakk (Ap-Stavanger), Wenche Kristoffersen (adm.), Eline Wolden Bersagel (V-Finnøy), Jørn Kyle Finnesand (Frp-Rennesøy), Kari Raustein (H-Stavanger), Annbjørg Sørbø Larsen (Krf-Rennesøy), Anne Kristin Bruns (Krf-Stavanger), Bjarne Kvadsheim (Sp-Stavanger, leder). Eirik Faret Sakariassen (Sv-Stavanger) og Frank Arild Normanseth (H-Rennesøy) var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Prosjektet skal komme med forslag til nødvendig harmonisering og endringer for valggjennomføringen av kommune- og fylkestingsvalget 2019. Les mer om prosjektet i sak 19/18 til Fellesnemnda (16.04.18)

Saksdokumenter:

30. april 2018