-151 dager igjen

Nye Stavanger kommune

a a a

For å endre størrelse på tekst:

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på "+" for å forstørre eller "-" for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på "+" for å forstørre eller "-" for å forminske.

Festforestilling for frivillige

Publisert 4. november 2019 av Thomas Bore Olsen

Hilde SelvikvågAlle som driver med frivillig arbeid i Finnøy, Rennesøy og Stavanger inviteres til festforestilling og gratiskonsert med Hilde Selvikvåg, torsdag 5. desember kl. 19.00 i IMI Forum på Tjensvoll.

Bruk elektronisk skjema for påmelding

Festforestillingen er gratis. 

Påmeldingsfrist: 1. desember 2019

Sted: IMI Forum, Gunnar Warebergs gate 15, 4021 Stavanger

Mange ildsjeler legger ned en stor innsats i foreninger, lag og organisasjoner gjennom året. I forbindelse med FNs internasjonale frivillighetsdag 5. desember, inviteres alle frivillige i Finnøy, Rennesøy og Stavanger til en storslått og variert festforestilling.

– Takk for innsatsen
– Finnøy, Rennesøy og Stavanger har lange og sterke tradisjoner for frivillighet som blir viktige for den nye kommunen. Mange ildsjeler gjør en frivillig innsats, i lag, foreninger og på andre måter. Med festforestillingen får vi synliggjort dette, samtidig som vi sender en stor takk til alle, sier varaordfører i Stavanger, Bjørg Tysdal Moe.

Rammen rundt forestillingen er FNs bærekraftmål. For å sette kraft bak bærekraftmålene i den nye kommunen, er de tre målområdene gode hverdagsliv, regionmotoren og grønn spydspiss prioritert i kommuneplanen for 2020-2034.

Program
Denne kvelden kan du lene deg tilbake og nyte en konsert med Hilde Selvikvåg med band.

Stadig flere har fått øynene opp for den dyktige artisten fra Jæren. Med sitt særpreg i uttrykk, melodiføring, stemmeprakt og formidlingsevne har hun bevist at hun er en unik artist og låtskriver som våger å gå sine egne veier. På kort tid har Hilde Selvikvåg oppnådd stor suksess med Spellemannsnominasjon av debutalbumet i 2015, og deretter flere store radiohits på løpende bånd. Med sine fengende poplåter som «Karusell», «Indie» og «Anemone» har hun sneket seg inn i manges hjerter og blitt en av landes mest spilte artister på norsk radio.

Årets frivillig
Under festforestillingen skal prisen Årets frivillig for første gang deles ut til én eller flere personer, institusjoner eller organisasjoner i Finnøy, Rennesøy og Stavanger som gjør en innsats for medmennesker i Nye Stavanger. Prisen skal hedre frivillig arbeid knyttet til helse, omsorg og velferdstjenester, sosiale tjenester, utdanning, kultur, idrett eller miljø. Prisen er på kr. 25.000, og pengene er øremerket formålet prisvinneren er opptatt av.

Vel møtt!