69 dager igjen

Nye Stavanger kommune

a a a

For å endre størrelse på tekst:

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på "+" for å forstørre eller "-" for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på "+" for å forstørre eller "-" for å forminske.

Festforestilling for frivillige

Publisert 5. november 2018 av Thomas Bore Olsen

Alle som driver med frivillig arbeid i Finnøy, Rennesøy og Stavanger er hjertelig velkomne til festforestilling onsdag 5. desember kl. 19.00 i Kuppelhallen.

NB. I tilfelle overbooking vil vi gjennomgå påmeldingene før billettene fordeles på lag/organisasjoner

Mange ildsjeler legger ned en stor innsats i foreninger, lag og organisasjoner gjennom året. Nå vil ordførerne i Finnøy, Rennesøy og Stavanger gi noe tilbake. I forbindelse med FNs internasjonale frivillighetsdag inviteres alle frivillige i de tre kommunene til en storslått og variert festforestilling.

– Fundament for den nye kommunen
– Frivillig arbeid er et viktig fundament for å bygge demokrati, kultur og identitet i den nye kommunen. De tre kommunene har allerede lange og sterke tradisjoner for frivillighet. Med festforestillingen får vi synliggjort dette, samtidig som vi sender en stor takk til alle som gjør en frivillig innsats, sier varaordfører i Stavanger, Bjørg Tysdal Moe.

Program
I Kuppelhallen (det gamle konserthuset) kan du lene deg tilbake og nyte

Enkel servering av gløgg, pepperkaker og tomater


Påmelding: Festforestillingen er gratis. Hvert lag/forening kan bestille 40 billetter hver, og billettene sendes ut på e-post.

Bruk elektronisk skjema for påmelding: https://response.questback.com/stavanger/festforestilling2018

Påmeldingsfrist: Onsdag 28. november


StrengeplukkOm artistene

Svein Tang Wa
Svein Tang Wa er en av byens fremste kunstnere og er kjent som både trubadur, gitarist, grafiker. Han er ikke minst kjent som en stor ordkunstner med gode tekster både til eget bruk og til band som Vamp og Stavangerensemblet. Bandet hans Gjøkene er stammen på hans fabelaktige plate «Hørr Gjøken» fra 1998.

Strengeplukk
Strengeplukk er akkurat hva bandnavnet sier, nemlig plukking av ulike typer strenger. Da snakker vi femstrengs banjo, mandolin, akustisk gitar, kontrabass, fele og trestemt sang på dialekt. Gruppa kombinerer lyden av amerikansk bluegrass med sin egen bakgrunn fra forskjellige stilarter som rock, jazz, norsk folkemusikk og anna etnisk musikk fra resten av verda. Våren 2018 slapp de debutalbumet «Fjellvegen».

Espen HanaStavanger Vocalensemble
Stavanger Vocalensemble er et kammerkor stiftet i februar 1993. Koret består av rundt 30 erfarne sangere, de fleste med musikkfaglig utdanning. De etterstreber et høyt nivå og arbeider seriøst med flere typer musikk; klassisk kormusikk fra alle tidsepoker, folketonebearbeidelser, kirkemusikk, populærmusikk, jazz og opera.

Unge Talenter Bjergsted Jazz
Unge Talenter Bjergsteds jazz-gruppe er talentutviklingsprogrammets rytmiske avdeling. Elevenes repertoar er basert på standardlåter med moderne grooveorienterte arrangementer, og dette preger også musikken som fremføres på denne konserten. Improvisasjon og intuitivt samspill står sentralt, med en ung og uredd tilnærming. Gruppen har opptrådt på forskjellige arrangementer, bl.a. kongebesøket i 2016 og i Texas samme år i forbindelse med Stavanger kommunes vennskap med Houston/Galveston.

Bandskolen ved Stavanger kulturskole
Bandskolen er et tilbud til instrumental- og vokalelever som ønsker å spille i band. Bandene deltar i løpet av året på flere spennende prosjekter. De får innsikt i øvingsmetoder og prosesser som gir resultater i forhold til mer langsiktige mål, både individuelt og som gruppe.