Scenariesamling 2. Lokaldemokrati og samspill

Hva er typisk for folk der du bor? Hva har vi til felles i de tre kommunene, og hva kan vi lære av hverandre?

Det andre framtidsverkstedet tok for seg lokaldemokrati og samspill. Her var deltakerne innbyggere, politikere og ansatte fra de tre kommunene. Samlingen fant sted i Samshuset i Erichstrupsgate på Storhaug, Stavanger kommunes nye hus for samskaping og innbyggerdialog.

Innbyggerne som deltok er valgt ut til å sitte i et innbyggerpanel og har også sagt ja til å arrangere et såkalt gjestebud hjemme hos seg selv, hvor de inviterer venner og kjente til å diskutere ulike spørsmål knyttet til tema.

Foto. Gruppearbeid.