Kompensasjon for skifte av arbeidssted som følge av kommunesammenslåingen

Publisert 28. mai 2019 av nyestavanger

Ansatte, som må skifte arbeidssted i forbindelse med kommunesammenslåingen, og som får mer enn 40 minutter økt reisetid hver vei, kan søke om en økonomisk kompensasjon i to år.
Kompensasjonen er på kr. 30 000,- i 2020 og kr. 15 000,- i 2021. Kompensasjonen reduseres ikke i forhold til stillingsstørrelse. Beløpet betales ut månedlig.

Søknadsprosess
Ansatte må selv søke og oppgi at arbeidsreisen har økt med minimum 40 minutter hver vei.

Følgende regler gjelder for beregning av arbeidsreisen:

Søknader skal sendes elektronisk. Link til søknadsskjema vil bli gjort tilgjengelig på nye.stavanger.kommune.no fra 1. august 2019.

Søknadsfristen er 13. september 2019, og søknadene skal være behandlet innen utgangen av september 2019.

Foto. Bilvei.