-156 dager igjen

Slik kontakter du Stavanger kommune etter 1. januar 2020

Publisert 31. oktober 2019 av nyestavanger

Når Finnøy, Rennesøy og Stavanger slår seg sammen til én kommune 1. januar 2020, vil noen oppleve at det blir endringer i måten man skal ta kontakt med kommunen på.

I små kommuner er det ofte kortere vei fra innbygger til kommuneadministrasjon, og det er nok vanligere å ta opp telefonen å ringe direkte til kommunen, enn det er i store kommuner. For innbyggere i Rennesøy og Finnøy kan det nok derfor oppleves nytt og annerledes i starten, å skulle forholde seg til ny kommune. Vi har derfor laget en guide til hvordan man tar kontakt med Stavanger kommune for å få den hjelpen man trenger.

Last ned: Slik kontakter du Stavanger kommune (pdf)

Foto av annonse "Hvordan kontakter du kommunen"

Slik kontakter du Stavanger kommune