To ledige stillinger som koordinator for innbyggertorgene i Vikevåg og på Judaberg

Publisert 27. mai 2019 av nyestavanger

– Vil du være med å utvikle innbyggertorgene i Vikevåg og på Judaberg?

Det skal opprettes to nye stillinger som koordinator for innbyggertorg; én for innbyggertorget i Vikevåg og én for Judaberg. Fast ansatte i Rennesøy, Finnøy og Stavanger kommuner har mulighet til å søke på stillingene.

Stillingene rapporterer til avdelingssjef for innbyggerdialog i nye Stavanger kommune, og arbeidssted vil være både på det respektive innbyggertorget og i Stavanger sentrum.

– Innbyggertorgene er en nyskaping i nye Stavanger kommune, og det er lagt opp til bred involvering i etableringsfasen. Koordinatorene vil inngå i et større fagmiljø med ansvarsområder bl.a. innen innbyggerdialog og -involvering, frivillighet, nærdemokrati og samskaping, sier avdelingssjef for innbyggerdialog i Stavanger kommune, Christina Stangeland.

Søknadsfrist er tirsdag 11. juni (utvidet frist). Dersom du søker på en av stillingene, vil du fortsatt være en del av den pågående innplasseringen av ansatte i forbindelse med kommunesammenslåingen, slik at du er sikret i en stilling i den nye kommunen.

Les hele utlysningsteksten her

Les mer om innbyggertorg her.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med prosjektleder for innbyggertorg-prosjektet: Knud Helge Robberstad (tlf. 908 26 983)

Illustrasjon. Gruppearbeid innbyggertorg