Utsendelse av 10 800 arbeidsavtaler i september

Publisert 6. september 2019 av nyestavanger

I slutten av september vil alle faste ansatte i nye Stavanger kommune få tilsendt ny arbeidsavtale. For at dette skal gå problemfritt er det en del ting du som leder må huske på.

– Alle ledere som mottar nye ansatte må huske å melde disse inn i LØP. Det er viktig at dette blir gjort nå, slik at vi ikke blir ytterligere forsinket med utsendelsen av arbeidsavtalene, sier Therese Ramsland i IT-Systemforvalting.

I løpet av uke 37 vil alle ledere med personalansvar motta en epost med en påminnelse om hva som må sjekkes før nye arbeidsavtaler sendes ut.

Slik gjør du i lønns- og personalsystemet ved innplassering av ansatte

Plan for utsendelse av arbeidsavtalene:

1. Leder får en e-post med beskjed om å sjekke alle fast ansatte de skal ha personalansvar for per 01.01.2020.
    Mer informasjon om hva du skal sjekke, kommer i eposten.
  2. Arbeidsavtalene generes.
  3. En robot oppretter en sak på hver ansatt i Public 360, legger inn arbeidsavtalen og sender den til leder med budsjettansvar eller virksomhetsleder for godkjenning.
  4. Leder godkjenner/ekspederer arbeidsavtalen i Public 360.
    Vær obs på:
    a) Finner leder en feil når avtalen ligger i Public 360 må lederen selv gå inn i elektronisk lønnsmelding i LØP rette opp feilen, generere kontrakt og legge den på nytt i Public 360.
    b) Leder kan delegere oppgaven til ansatt med merkantilrolle i Public 360.
  5. Ansatte mottar kontrakten og signerer med bankID.
  6. Arbeidsavtalen kommer tilbake i Public 360 når den er signert.